Заміна екрану для і Xiaomi Redmi 12

Заміна екрану для і Xiaomi Redmi 12

Повідомлення Альфа » 01 березня 2025, 10:45

У мене минулого тижня була заміна екрану для Xiaomi Redmi 12. Замінили дуже швидко та якісно. При цьому виявилася додаткова проблема з підекранним сканером (телефон добряче гепнувся). Дуже рекомендую звернутися до сервісного центру за адресою Гетьмана Павла Полуботка 7а у Києві https://xiaomi-service.kiev.ua/services/xiaomi-redmi-12/ – тут швидко та професійно роблять ремонти смартфонів, при цьому не навантажують на непотрібні послуги. Ви будете задоволені.
Альфа

Re: Заміна екрану для і Xiaomi Redmi 12

Повідомлення винник » 30 червня 2025, 19:43

Я от шукаю новий смартфон і не можу вирішити, де його замовити. Яка зараз найкраща ціна? Хочеться знайти місце, де є великий вибір моделей, від різних брендів, а також з хорошими знижками і доставкою. Може, є якийсь магазин, де можна підібрати як бюджетні варіанти, так і преміум-клас? Бо я навіть не знаю, що вибрати — смартфон з хорошою камерою, чи краще з потужним процесором?
винник

Re: Заміна екрану для і Xiaomi Redmi 12

Повідомлення веркина » 30 червня 2025, 19:44

Якщо шукаєш місце, де можна замовити смартфон з широким асортиментом та хорошими цінами, раджу звернути увагу на сайт Device Market https://dm.kh.ua/uk/ . Це магазин, що спеціалізується на продажу техніки, включаючи смартфони, і там можна знайти все — від бюджетних моделей до флагманських смартфонів. Я сам нещодавно там купував телефон і залишився дуже задоволений. Крім того, у них є безкоштовна доставка по Україні, і вони гарантують якість товарів. Якщо ти хочеш, можна навіть вибрати варіанти з розстрочкою або частковими виплатами, що дуже зручно. Від себе можу сказати, що обслуговування на сайті на вищому рівні: швидке підтвердження замовлення, детальна консультація щодо характеристик, а також зручні способи оплати.
веркина

Повернутись до Загальні питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей