Коли мене вперше підвели стандартні аптечні засоби, я вирішила знайти альтернативу і почала уважніше вивчати дію ліків, особливо коли мова йде про щось таке серйозне, як запалення сечової системи. Тоді на допомогу прийшов Нітроксолін
https://zdravica.ua/drugs/nitroksolin дуже потужний, але при цьому безпечний препарат, що допоміг мені буквально за кілька днів. Я ретельно підходжу до вибору аптеки, і вже кілька місяців поспіль довіряю тільки «Здравиці». У них завжди свіжі партії, зрозумілий сайт, і приємно, що можна отримати онлайн-консультацію або уточнити наявність. Останнє замовлення було саме на Нітроксолін, упаковка містить 50 таблеток, достатньо на повний курс, форма зручна, не гірка на смак, ковтається легко. Приймаю його чітко по схемі: по 100 мг чотири рази на добу, з рівними інтервалами, це дозволяє підтримувати стабільну концентрацію діючої речовини в організмі. Побічних ефектів у мене не було, а результат порадував: вже на другий день стало значно легше. Щиро рекомендую і сам препарат, і аптеку «Здравиця» справді заслуговує на довіру.