Як перевірити організм перед спортивними навантаженнями

Як перевірити організм перед спортивними навантаженнями

Повідомлення Fizreteri » 08 червня 2025, 10:17

Почав займатись у залі і вирішив спочатку пройти медичну перевірку. Хочу знати, чи немає прихованих проблем. Не хочу здавати купу аналізів. Хтось проходив повну діагностику швидко?
Fizreteri

Re: Як перевірити організм перед спортивними навантаженнями

Повідомлення syzumo » 08 червня 2025, 10:31

Fizreteri написав:Почав займатись у залі і вирішив спочатку пройти медичну перевірку. Хочу знати, чи немає прихованих проблем. Не хочу здавати купу аналізів. Хтось проходив повну діагностику швидко?

Так, я теж вирішив перевірити здоров’я перед тренуванням і зробив комплексне обстеження організму в центрі Алтімед. Процедура не потребує крові чи ін'єкцій, все відбувається апаратно. У кріслі підключають датчики, які зчитують роботу серця, судин, легенів, печінки, нервової системи. Усе в одному кабінеті. Я одразу отримав результати і поради, що врахувати під час занять. Дуже корисна річ перед будь-якими навантаженнями.
syzumo

Re: Як перевірити організм перед спортивними навантаженнями

Повідомлення Альфа » 23 червня 2025, 16:04

Я каждый год прохожу полную диагностику организма перед пляжным сезоном, потому что лето для меня - это драйв и экстрим. Обычно мы каждый год с друзьями отправляемся в Одессу на пару неделек для того, чтоб погонять на гидроциклах, при чем еще и в соревнованиях участие принимаем, так что Вы сами понимаете на сколько важно чтоб здоровье было в полном порядке, а то не очень хорошо будет если схватит, к примеру, тахикардия в открытом море. Так что этот вопрос на самом деле очень серьезный. А на это лето у меня еще и обновочка - купил себе сверх мощный гидроцикл Sea-Doo GTI 2025 https://www.brp-world.com/ua/uk/brands/sea-doo/models-2025/recreation/gti.html в BRP, на котором нельзя ошибаться, так что свою диагностику я уже прошел, через пару дней уже будем выезжать и в этот раз решили остановиться в Затоке - многие отмечают, что для водного спорта именно этот залив наиболее подходящий, так что надо попробовать.
Альфа

Повернутись до Флуд

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей