Звертались до адвоката в Києві

Звертались до адвоката в Києві

Повідомлення pkufev » 28 червня 2025, 07:44

Друзі, дуже сподіваюсь на вашу підтримку. Ситуація не критична, але самостійно вже не справляюся, і без юриста далі — ніяк. Але як обрати саме ту людину, яка не просто "знає закони", а реально допоможе? Гугл видає купу варіантів, але це лотерея якась... Якщо маєте власний досвід співпраці з адвокатом у Києві — будь ласка, напишіть, як усе пройшло, на що звертати увагу? Наперед вдячна кожному!
pkufev

Re: Звертались до адвоката в Києві

Повідомлення aaxge » 28 червня 2025, 08:04

Мені пощастило, що я вчасно знайшов хорошого юриста, коли потрібно було вступати у спадщину. Спочатку спробував розібратись сам, але швидко зрозумів, що юридична сторона таких справ не така вже й проста, як здається. Знайшов в інтернеті відгуки про Адвокатське бюро Максима Студзінського, вирішив зателефонувати — і не пошкодував. Консультація була детальною, без поспіху, з відповідями на всі мої запитання. Сподобалося, що мені нічого не нав’язували й не лякали строками чи штрафами, а спокійно пояснили всі можливі сценарії. Вартість послуг виявилась адекватною, особливо якщо врахувати, скільки часу й нервів мені це зекономило.Якщо вам потрібен адвокат по спадковим справам в Києві advocate-kiev.com.ua/poslugi-advokata/advokat-po-spadkovym-spravam/ раджу! Усе йшло за планом, без жодної затримки, адвокат тримав мене в курсі кожного кроку. Було видно, що працюють не для галочки, а дійсно хочуть допомогти. Зараз спадкова справа вже закрита, і я відчуваю величезне полегшення. Такі спеціалісти, як тут, заслуговують на повагу й довіру.
aaxge

Повернутись до Флуд

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей