Хочу аби дитина навчилася малювати простим олівцем

Хочу аби дитина навчилася малювати простим олівцем

Повідомлення винник » 27 червня 2025, 09:30

Моя доця шалено любить малювати – змальовує все: котиків, будиночки, квіточки, але робить це інтуїтивно, без жодної бази. А мені дуже хочеться підтримати її інтерес і дати їй можливість розвиватися далі. Скажіть, будь ласка, може, хтось знає хороший онлайн-курс, де дитина могла б навчитися малювати простим олівцем з нуля? Не хочемо нічого надто складного – головне, щоб цікаво, зрозуміло, з дитячим підходом, і щоб малюк не перегорів. Можливо, є платформи, де заняття проводять у формі гри чи пригод?
винник

Re: Хочу аби дитина навчилася малювати простим олівцем

Повідомлення веркина » 27 червня 2025, 09:39

Дуже приємно чути про зацікавлення вашої донечки до малювання – саме такий ранній інтерес формує основи візуального мислення і творчого світогляду. Якщо Вас цікавить якісний онлайн-курс, я можу зі щирим серцем порадити художню онлайн-школу Хамелеон, зокрема графічне малювання . Це професійно розроблена програма, яка дозволяє дитині навчитися малювати простим олівцем у доступній, послідовній і водночас захопливій формі. Там використовуються вправи на розвиток окоміру, лінії, штрихування, побудову форм, а викладачі пояснюють усе зрозумілою мовою, враховуючи вік дитини. Онлайн-формат зручний, і дитина зможе вчитися у власному ритмі.
веркина

Повернутись до Флуд

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot], Vladimir2314 і 3 гостей