Список документів, які необхідні для вступу на військову кафедру. Цю інформацію надав мені мій військомат.1. Запит (направлення, відношення) військової кафедри або військового факультету + гербова печать.
(Військовий інститут Шевченка, третій поверх. Кабінет №319. Не забудьте взяти студентський квиток, бо не пустять. Ви приходите, кажете що треба запит, показуєте квиток, потім через день в цей кабінет приходите і забираєте бумажку. )2. характеристику за підписом декана факультету, завірена круглою печаткою факультету, з датою видачі.
(На сьомому поверсі лабораторного корпусу, біля ліфта, висить список груп і прикріплених за ними кураторами, дізнаєтесь прізвище. Ідете до куратора [бажано вже з надрукованою характеристикою, та характеристикою в цифровому вигляді. І зним домовляєтесь. В мене був Слінченко, так він мені так відкорегував, шо просто КАПЕЦЬ.]. Потім ідете в деканат до Нечипорука, щоб він розписався та поставив штамп) Скачати мою характеристику3. амбулаторну картку з поліклініки за місцем проживання та із студентської поліклініки (тільки студенти державних навчальних закладів) та довідку про те, що за час після приписки не звертався до поліклініки та не має хронічних захворювань.
(Показував своєму терапевту в поліклініці… )4. загальний аналіз крові
(районна поліклініка)5. загальний аналіз сечі
(районна поліклініка)6. аналіз на гепатити B,C
( б-р Висоцького, 8)7. аналіз на ВІЛ, RW
( б-р Висоцького, 8)8. електрокардіограма
(районна поліклініка)9. флюорографія (один раз на рік)
(районна поліклініка)10. сертифікат нарколога (вул.. Ентузіастів, 49; віл. Котельнікова, 95)
11. сертифікат з психоневрологічного диспансеру (віл. Миропільська, 8)
12. довідка з тубдиспансеру (віл. Харківське шосе, 121/3)
13. довідка з шкірно-венерологічного диспансеру (б-р Висоцького, 8)
Короче, в загальному випадку. Проходимо всі вище описані пункти. Берем всі документи. Ідемо до військкомату. Там беремо особову справу в якомусь там кабінеті, який відповідає за вступ до військової кафедри, залишаємо в залог паспорт та приписне свідоцтво. Там дають обхідний лист (мені дали і сказали іти відксерити), в якому написаний список лікарів (штук 10){
Медкарта
Зріст, Вага, Об’єм грудної клітини, спірометрія, Динамометрія.
Результати медосвідоцтвування:
1. Стоматолог
2. Офтальмолог
3. Отолярінголог
4. Хірург
5. Дерматолог
6. Невропатолог
7. Психіатр
8. Результати флюорографії
9. Фтизіатр
10. Терапевт
Висновок лікувальної комісії
Голова комісії
}
Проходите всіх, потім ідете до Голови комісії. Він дає вам довідку в якій повинно бути написано («ПРИДАТНИЙ до військової підготовки за програмою офіцерів запасу») і забирає всякі там справки, які вклеюються в особову справу. Потім з цією довідкою ідете до Секретаря, він там шось малює і все. Далі ідете в той кабінет, в якому брали особисте діло, віддаєте. Якщо та людина, яка давала Вам це діло не побачить чогось непотяного в вашій справі, віддає вам документи, які Ви давали в залог. У
Рекомендую говорити лікарям що ви «Абсолютно здорові». Гастриту немає, скаліозу немає, зір чудовий, гайморитами не хворієте і т.п. Інакше, нагло придираються. Що мов непридатний ти. У мене таке було, так я всіх «на кіл» посадив. Проїхав ))))Далі занести до деканату:1) Заяву для вступу на військову кафедру
2) довідок про придатність до навчання у вищому військово-навчальному закладі, яка видана військовим комісаріатом
3) ксерокопія приписного свідоцтва
4) ідентифікаційний номер
5) перші сторінки паспорту громадянина України; (я відксерив всі на мою думку необхідні: 1,2 та прописку)
Короче, треба призначити людину, яка буде займатися військовою кафедрою. Їй віддати документи, що б одна людина перетирала з Нечипоруком ці питання. Пропоную свою кандидатуру.
Удачі!