Хтось лікувався у Центрі вертебрології та реабілітації

Хтось лікувався у Центрі вертебрології та реабілітації

Повідомлення Fizreteri » 24 червня 2025, 09:42

Є хронічні болі в спині, особливо в попереку після сидячої роботи. Пробував і масаж, і зарядку, але толку мало. Бачив рекламу Центру вертебрології та реабілітації, думаю звернутись. Але хочеться розуміти, які там фахівці, чи справді лікують, а не просто тягнуть гроші. Може хтось вже лікувався там і може поділитись досвідом?
Fizreteri

Re: Хтось лікувався у Центрі вертебрології та реабілітації

Повідомлення syzumo » 24 червня 2025, 10:02

Я був пацієнтом Центру вертебрології та реабілітації https://vertebra.ua/ приблизно пів року тому. У мене теж були постійні болі в попереку, викликані сидячим способом життя і відсутністю нормального фізичного навантаження. Спочатку сумнівався, але після консультації зрозумів, що фахівці дійсно глибоко розбираються в причинах болю. Зробили УЗД, поставили точний діагноз, склали індивідуальний план лікування - включав ЛФК, фізіотерапію і консультації з вертебрологом. Атмосфера професійна, без зайвих процедур і нав’язаних послуг. Ефект відчути вже після перших тижнів. Можу впевнено сказати, що це не просто центр “для галочки”, а справжнє місце для реабілітації.
syzumo

Re: Хтось лікувався у Центрі вертебрології та реабілітації

Повідомлення Fizreteri » 24 червня 2025, 10:09

От добре, що поділився, бо справді вагався. Тепер переконався, що варто спробувати.
Fizreteri

Повернутись до Флуд

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей