Batarchuk написав:5,7 лекція Ефіменко. А где брати шосту ? Хтось знає?
Приєднані файли
7.rar
(6.42 Мб) Завантажено 5 разів
5.rar
(3.84 Мб) Завантажено 7 разів
Ефименко Светлана — Увага!
Добрий вечір, шановні студенти!
Я подумала і вирішила, що нам не обов’язково писати модульну контрольну роботу з курсу «Загальна алгебра». Тим, хто не з’явиться на модульну, буде виставлена оцінка за середнім значенням від набраних балів за семінарські заняття.
І іще одна радісна новина. Ті хто наберуть до екзамену 70% від максимальної кількості балів, за бажанням можуть отримати автоматом 75 балів за курс і не з’являтися на екзамені.
Obi-Van написав:прочитав на нашій почті з ООПЕфименко Светлана — Увага!
Я подумала і вирішила, що нам не обов’язково писати модульну контрольну роботу з курсу «Загальна алгебра». Тим, хто не з’явиться на модульну, буде виставлена оцінка за середнім значенням від набраних балів за семінарські заняття.
І іще одна радісна новина. Ті хто наберуть до екзамену 70% від максимальної кількості балів, за бажанням можуть отримати автоматом 75 балів за курс і не з’являтися на екзамені.
Василь написав:Obi-Van написав:прочитав на нашій почті з ООПЕфименко Светлана — Увага!
Ти на дату дивився??? Тобі не здається що це развод??? По моєму прєпод вирішив прикольнуться )) гг.
master написав:Я тоже увидел дату 1 апреля!) Возможно классная шутка, а возможно помощь тем, кому и 75 хватит.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей